AMBASSADEURS

Deze mensen steunen G1000Rheden. Steun jij dit ook?

Vind jij het belangrijk dat inwoners van de gemeente meebeslissen over hoe Rheden CO2-neutraal gaat worden voor 2040? Wil je helpen zorgen dat meer mensen weten van het Burgerberaad G1000Rheden? Kun jij op je eigen manier dit initiatief ondersteunen? Dan nodigen we je uit om Ambassadeur te worden van de G1000Rheden. Met hulp van de Ambassadeurs van het Burgerberaad zorgen we dat de betrokkenheid in de gemeenschap zo groot mogelijk is. Zo kan de impact van de G1000Rheden nog groter worden.

 

Iedereen die dat wil kan op persoonlijke titel Ambassadeur worden. Je spreekt je dan publiekelijk uit als voorstander van de G1000Rheden. Als je dat wilt, kun je daarnaast op je eigen manier ook nog helpen om meer steun voor het Burgerberaad te verkrijgen onder inwoners van de gemeente Rheden. We gaan graag met je in gesprek. Meld je aan via onderstaande ‘Word Ambassadeur’ knop.

BURGERS

BURGERS

Erik Spaink

Onbezoldigd beleidsmedewerker van Natuurmonumenten

"Het is van het grootste belang dat mensen met elkaar praten over concrete zaken waar zij met het oog op een goed en gezond leven, nu en in de toekomst, behoefte aan hebben. Als we ons daar dan consequent op richten, zal dat niet alleen bijdragen aan het eigen welzijn, maar ook zorgen voor een kleiner beslag op energie en materialen en zo bijdragen aan het behoud van gezonde ecosystemen."
© G1000Rheden 2024