Burgertop – 25 juni

Op 25 juni is de G1000Rheden van start gegaan met de Burgertop. Ongeveer 400 deelnemers kwamen samen in sporthal Theothorne in Dieren. Daar gingen ze met elkaar in dialoog over de vraag ‘Hoe wordt Rheden CO2-neutraal voor 2040?’ In de ochtend werd in verschillende rondes tafelgesprekken gehouden. De tafelgesprekken leverden uiteindelijk een woordwolk op, die bestond uit de woorden die de deelnemers aan het eind van hun gesprekken hadden ingestuurd. Met behulp van de woordwolk hebben de deelnemers de agenda bepaald voor de middag. Lees hier het verslag over deze Burgertop bijeenkomst.

Deelnemers bekijken informatie - onderwerpen hangen aan waslijn

Kick-off Burgerforum – 7 juli

Donderdagavond 7 juli was de tweede bijeenkomst van de G1000Rheden, de kick-off van het Burgerforum. Deelnemers die zich hadden opgegeven aan het einde van de Burgertop, zijn bijeengekomen om in groepen onderwerpen van de Burgertop verder uit te werken. De ‘kick-off’ is de eerste van een serie fysieke en online bijeenkomsten: het Burgerforum. Lees hier het verslag van deze eerste Burgerforum bijeenkomst of neem een kijkje in ‘het Beeldverslag van 7 juli‘, hierin vind je o.a. de presentatie die is gebruikt door de moderator. 

Deelnemers bekijken informatie - onderwerpen hangen aan waslijn

Inspiratiecarrousel Burgerforum – 22 september

Op donderdag 22 september was de tweede fysieke bijeenkomst van het Burgerforum van de G1000Rheden. De bijeenkomst stond deels in het teken van het ontvangen van kennis en informatie; en het verder uitwerken van de Werkplaatsvoorstellen.

Lees hier het verslag van de tweede fysieke bijeenkomst van het Burgerforum