Werkplaats: Hoe verklein ik mijn CO2 voetafdruk?

Welkom!

Welkom op de pagina van werkplaats ‘Hoe verklein ik mijn CO2 voetafdruk?’ Gedurende het Burgerberaad G1000Rheden wordt deze pagina gevuld met berichten, afbeeldingen, filmpjes gemaakt of geselecteerd door de Werkplaats. Hou de pagina in de gaten om de ontwikkelingen te volgen. Laat vooral ook een berichtje achter, als je bijvoorbeeld vragen hebt of gedachten wilt wisselen met deze werkplaats.

Over het thema van de werkplaats:

Deze werkplaats is ontstaan vanuit de volgende voorstellen van de G1000Rheden Burgertop:

 • Hoe verklein ik mijn CO2 footprint?
 • Follow the way, for less CO2
 • Vanuit bewustzijn naar andere levensstijl

Bericht vanuit de Werkplaats

 • Met een online CO2 berekening inzicht geven in de (eigen) verandermogelijkheden.
 • Dan een maatwerkoplossing met de burger opstellen en helpen met de aanpassingen (gedragsverandering of installaties). Advies tot aan de keukentafel met langdurige hulp.

Als mensen niet weten wat ze allemaal kunnen doen, zullen zij zich ook niet verantwoordelijk voelen of gedragen!

1 Reactie

 1. Mariska Put

  Ik maak(te) deel uit van deze werkgroep maar ben niet meegenomen in de groepsapp of de app is niet tot stand gekomen.
  Ik heb gekeken naar een bestaande app die voor een grote groep toegankelijk is waarvan we gebruik zouden kunnen maken om breder bekend te krijgen hoe je je co2 voetafdruk kunt verkleinen. Ik ben uitgekomen bij ‘Scone’. Een nederlandstalige app. Misschien kan de werkgroep er wat mee.
  Mocht de werkgroep toch opgestart zijn dan hoor ik graag. Door persoonlijke omstandigheden zit ik wat lastig in de tijd maar ik zal zien wat ik kan doen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *